nieuws

Facultatieve
Sponsors

Begrafenis popster Michael Jackson vandaag mogelijk het tv-moment van de eeuw

7 juli 2009

De begrafenis van Michael Jackson die vanmiddag plaatsvindt, kan uitgroeien tot de meest bekeken gebeurtenis ooit. De Jackson-familie heeft alle tv-zenders wereldwijd een gratis live-uitzending aangeboden. De organisatoren van de herdenkingsplechtigheid rekenen op honderden miljoenen kijkers.

De afscheidsplechtigheid start vanavond om 19 uur Nederlandse tijd. In levenden lijve kunnen maar 17.500 mensen aanwezig zijn, 11.000 in het Staples Center in Los Angeles en nog eens 6.500 in het nabijgelegen Nokia Theatre waar de plechtigheid wordt uitgezonden op groot scherm.

De NOS zendt de bijeenkomst uit vanaf 18.30 uur op Nederland 3. Presentator Joost Karhof wordt bijgestaan door popkenner Leo Blokhuis, 3FM-dj Gerard Ekdom en zanger Boris.

SBS6 komt dinsdagavond tussen 18.00 en 20.30 uur met een extra lange uitzending van Shownieuws, die geheel in het teken staat van de dienst. RTL4 kondigt een extra editie aan van RTL Boulevard, meteen na afloop van RTL Nieuws van 19.30 uur, waarin ook live wordt overgeschakeld naar de verslaggevers in Los Angeles.

Teken hier het condoleanceregister van Michael Jackson.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE