nieuws

Facultatieve
Sponsors

Begrafenis eindigt in nachtmerrie

12 oktober 2010

Een begrafenis in het Britse Norwich is uitgelopen een groot drama voor de nabestaanden. Tijdens het zakken van de kist viel deze waarna de kist open ging, dat meldt The Sun. Dat alles gebeurde onder de ogen van de nabestaanden die de kist op deze manier in het drie meter diepe graf zagen storten.

Dragers wilden de kist met touwen langzaam het graf in laten zakken. Volgens de familie hadden ze de touwen niet goed vastgemaakt. Ze hadden de touwen niet door de handvaten van de kist gedaan maar ze deden ze er omheen, dat bleek achteraf niet zo’n gelukkige keuze te zijn. Toen ze de kist lieten zakken in het 3 meter diepe gat ging het na ongeveer een meter mis. De touwen gleden onder de kist weg waarna deze ter aarde stortte.

Het drama werd nog groter voor de familie toen ze in het graf keken en zagen dat de kist kapot was gegaan. De nabestaanden wilde dat de vrouw in een nieuwe kist gelegd zou worden maar dat mocht niet omdat deze technisch al begraven was. De uitvaartondernemer probeerde de situatie vervolgens nog enigszins te redden door zelf af te dalen in het graf. Daar probeerde hij de boel weer een beetje op orde te brengen, maar voor de familie werd het leed er niet minder om. Volgens The Sun heeft de familie een schadevergoeding van 625 pond gekregen of ze daar genoegen mee nemen is niet duidelijk.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE