nieuws

Facultatieve
Sponsors

Begraafplaats Leeuwarden gaat voor het miljoen

Woensdagavond 31 oktober finale

26 oktober 2007

De Oude stadsbegraafplaats in Leeuwarden is doorgedrongen tot de finale van het televisieprogramma BankGiroLoterij 'Restauratie' van de AVRO. Zondag organiseert de gemeente op de de begraafplaats diverse activiteiten, maar woensdag kan de begraafplaats het miljoen winnen.

Activiteiten op zondag
Op zondag komt het verleden op de Oude Stadsbegraafplaats opnieuw tot leven. Lucas Pieters Roodbaard maakt zich ernstig zorgen over hoe zijn levenswerk er nu bij ligt. Roodbaard: ‘Mijn laatste rustplaats en levenswerk is vervallen. Klimop overwoekert de graven; grafstenen zijn gebroken. Blaas de Oude Stadsbegraafplaats nieuw leven in en stem op 31 oktober!’ Ontdek ook wie er zondag nog meer rondwaren op deze bijzondere begraafplaats.

De activiteiten op de Oude Stadsbegraafplaats zijn voor jong tot oud. Op speelse wijze wordt het publiek op zondagmiddag van 14.00 – 16.00 uur door het verleden geleid. De toegang is gratis.

De hoofdprijs?
De Oude Stadsbegraafplaats gaat voor de hoofdprijs van een miljoen euro. U kunt op 31 oktober stemmen tussen 20.50 - 21.50 uur. Stemmen kan op twee manieren: sms Kerkhof naar 7227 of bel 0909-0302 (€ 0.60 per verstuurd bericht of telefoontje). STEM ALLEMAAL.

Kijk voor alle informatie over het onderwerp Uitvaart in leeuwarden op www.uitvaart-leeuwarden.nl.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE