nieuws

Facultatieve
Sponsors

Bedrijfsfilm Derks Uitvaartmobiliteit - The Hearse & Limo Company

19 juni 2020


Langs deze weg willen wij u graag onze bedrijfsfilm laten zien, een korte impressie van alles wat wij u kunnen bieden op het gebied van uitvaartmobiliteit.

Want uitvaartmobiliteit zonder zorgen, dat gaat veel verder dan alleen de aanschaf van een voertuig. Wij geven u, als klant het vertrouwen om zorgeloos te genieten van mobiliteit op maat en zijn pas tevreden als u dat bent.

30 jaar betrouwbare mobiliteit

Derks Uitvaartmobiliteit – The Hearse & Limo Company is onderdeel van de Derks Autogroep. Al bijna 30 jaar garanderen wij als Derks Autogroep betrouwbare bedrijfsmatige mobiliteit, zodat u volledig op uw begrafeniswagen of overbrengvoertuig kunt vertrouwen. Dit kan alleen bereikt worden in een organisatie die compleet is, in een vertrouwensrelatie met u als klant en onder 100% klanttevredenheid. Om dit te waarborgen hebben we alle disciplines, zoals verkoop, lease, reparatie, onderhoud, inrichting en aanpassing, onder één dak gebracht.

Ruime voorraad begrafenis- en overbrengvoertuigen

Ruime voorraad begrafenis- en overbrengvoertuigen

Dankzij onze ruime voorraad in begrafenis- en overbrengvoertuigen kunnen wij u snel voorzien van een nieuw voertuig in diverse prijsklassen. Standaard hebben we zo’n 40 voertuigen in voorraad, variërend van occasions, jong gebruikte voertuigen met een nieuwe inrichting tot volledig nieuwe voertuigen. De paradepaardjes zijn hierin het merk Indus met een aantal stijlvolle Mercedes-Benz modellen, welke in eigen regie worden gebouwd, en de Cadillac-modellen van Superior Coaches, welke we vanuit voorraad leveren. Ook voor overbrengvoertuigen kunt u bij ons terecht; deze hebben we standaard op voorraad of we richten ze, in onze eigen werkplaats, in naar uw specifieke wensen.

We kunnen u uitgebreid adviseren over de mogelijkheden in verkoop, financiering of lease. Alles wordt door ons direct geregeld en we hebben hiervoor alles in eigen huis.

Reparatie en onderhoud wordt door ons vakkundig werkplaatspersoneel tot in de puntjes verzorgd. Hierbij maken we gebruik van de nieuwste technieken in brandstof- of hybride technologie. Met onze ruime kennis, ervaring en gecertificeerde monteurs, in combinatie met passend vervangend vervoer of onze haal- en brengservice, houden wij u altijd mobiel, ook wanneer u schade heeft aan uw voertuig.

Ons bedrijf is aangesloten bij BOVAG en Bosch Car Service waardoor we, wanneer u een acuut probleem heeft, 24/7 pechhulp kunnen inzetten.

Creativiteit en innovatie in inrichtingen en aanpassingen, geen uitdaging is ons te groot. In onze eigen zagerij, metaal- en bekledingshoek worden voertuigen naar uw wens omgebouwd. Uw begrafenis- of overbrengvoertuig wordt namelijk pas functioneel wanneer deze is ingericht met de activiteiten van uw bedrijf als leidraad. Wij kunnen uw voertuig voorzien van kant en klare oplossingen, maar verzorgen in eigen huis ook alle inrichtingen en aanpassingen op maat. Door het vakmanschap van onze medewerkers is elke wens te realiseren en wij denken graag met u mee om uw wensen zo optimaal mogelijk in te vullen.

Wilt u ook ervaren hoe zorgeloze uitvaartmobiliteit er uit kan zien, bekijk dan snel onze bedrijfsfilm. Wilt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden die wij u kunnen bieden?

Kom langs, mail, bel met telefoonnummer: 0413 - 241 040 of kijk voor al onze mogelijkheden op www.hearses.eu

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >