nieuws

Facultatieve
Sponsors

Bas Poelstra vertegenwoordigt Monuta als franchiseondernemer in Nieuwegein

3 september 2014


Onlangs is uitvaartverzorger Bas Poelstra een franchisesamenwerking aangegaan met Monuta. Bas is al jaren inwoner van Nieuwegein en mede daardoor als uitvaartverzorger een vertrouwd gezicht in de regio. “Door de samenwerking op te zoeken met vooral lokale partijen, zoals een plaatselijke bloemist, is er heel veel mogelijk. Mensen weten steeds beter wat zij willen en welke wensen de overledene had. Aan die wensen geef ik gehoor door persoonlijke aandacht, goede tips en een flinke dosis creativiteit. Zo is het mogelijk om nóg beter in te spelen op de behoeften van nabestaanden en kunnen we samen het afscheid van een dierbare persoonlijker en beter vormgeven. Kortom: met elkaar, voor elkaar.”

Een uitvaart regel je samen
Het is verstandig om (ver) van te voren uitvaartwensen kenbaar te maken. Zo blijven nabestaanden niet met vragen achter. Bas: “Als de wensen bekend zijn, kunnen we hierop inspelen bij de vormgeving van de uitvaart. Goede ondersteuning en begeleiding rondom het afscheid zijn heel belangrijk, want dit draagt bij aan de verwerking van het verlies.”

Uitvaart op maat
“Een persoonlijke benadering is vanzelfsprekend, hierbij valt of staat alles”, vindt Bas. “Het is noodzakelijk om iemand te leren kennen, om als het ware één te worden met de familie, want zo kan het tot heel bijzondere uitvaarten komen. Een luisterend oor daarbij is erg belangrijk, zodat ik tijdens het regelen en organiseren van een waardig afscheid het juiste advies kan geven. Vol aandacht met steeds weer een nieuw verhaal, maar altijd dezelfde boodschap: een afscheid met een goed gevoel.”

Voor meer informatie, een persoonlijk gesprek of het melden van een overlijden kunt u altijd terecht bij Monuta Bas Poelstra, ook als u elders of niet verzekerd bent.

Monuta Bas Poelstra
Structuurbaan 1
3439 MA Nieuwegein
030-8893352
baspoelstra@monuta.nl
www.monutabaspoelstra.nl

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Moet u op dit moment een uitvaart regelen?

JA NEE