nieuws

Facultatieve
Sponsors

Barbara Uitvaartverzorging biedt FC Utrecht-uitvaart aan

1 juli 2016


Barbara Uitvaartverzorging is altijd op zoek naar manieren om haar dienstverlening en service te ontwikkelen en sterker te richten op de bewoners van Utrecht en omgeving. Want als dé Utrechtse uitvaartverzorger zijn de Utrechters natuurlijk belangrijk. Er is een specifieke, hechte en vooral toegewijde groep Utrechters: de FC Utrecht-fans. Fans die hun uitvaart ook door Barbara laten verzorgen en het zijn deze mensen waarop Barbara’s aanvullende nieuwe dienst vooral is gericht: de FC Utrecht-uitvaart.

Geïnspireerd door vergelijkbare initiatieven van Feyenoord, FC Twente en Roda JC heeft Barbara deze service ontwikkeld. Een zogenaamde voetbaluitvaart, of uitvaart in clubstijl, is op zich dus niets nieuws. Echter bestaat zoiets nog niet in Utrecht en Barbara heeft van FC Utrecht exclusief het recht gekregen om deze speciale en specifieke uitvaart te mogen aanbieden aan de trouwe supporters van ‘ons cluppie’ FC Utrecht.


De wensen van de fans

Barbara heeft vier verschillende basispakketten ontwikkeld om de FC Utrecht-uitvaart vorm te geven. Verschillende thema’s als het ware, die de FC Utrecht-uitvaart een eigen gezicht geven. Denk hierbij aan speciale crematie- of grafkisten, rouwdrukwerk en FC Utrecht-grafmonumenten, maar Barbara laat ook speciale bloemstukken maken én er kan gekozen worden voor gepaste muziek, inclusief natuurlijk het clublied van FC Utrecht: het Strijdlied van Herman Berkien.

Het meest bijzondere aan de FC Utrecht-uitvaart is natuurlijk de locatie. Het hart van FC Utrecht, Stadion Galgenwaard, waar de trouwe fan zijn of haar laatste eerbetoon kan krijgen. Waar het voorheen alleen mogelijk was om met de rouwwagen langs het stadion te rijden, is het nu mogelijk om de uitvaart ook daadwerkelijk ín het hoofdgebouw van het stadion te laten plaatsvinden. Op deze manier kan een fan ook na zijn of haar dood verbonden blijven met FC Utrecht.

De FC Utrecht-uitvaart is hiermee één van de services die Barbara Uitvaartverzorging aanbiedt. Voor een ‘normale’ uitvaart kunt u natuurlijk ook gewoon bij ons terecht, en ook hierbij zal Barbara haar uiterste best doen om de uitvaart zo uniek en persoonlijk mogelijk te maken.


Contact

Voor informatie kunt u contact opnemen met Barbara Uitvaartverzorging (030 – 296 66 66) en vragen naar de heer Pierre van Kooten. U kunt hem ook een email sturen: pierre.vankooten@barbarauitvaart.nl.

Kijk voor meer informatie over een uitvaart in Utrecht ook op Uitvaart Utrecht.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >