nieuws

Facultatieve
Sponsors

Avond vol licht woensdag 1 februari 2023

2 januari 2023


Op deze Avond vol Licht nodigen wij iedereen uit die een dierbare heeft verloren, u bent welkom vanaf 19.00 uur in de aula van de begraafplaats Zuiderhof.

Wij organiseren een herdenkingsavond, dit jaar binnen in de aula, op onze prachtig uitgelichte begraafplaats. Op verzoek van onze oud-burgemeester Pieter Broertjes, hebben wij aan hem beloofd, dat wij ieder jaar op 1 februari deze herdenking zullen laten plaatsvinden. In eerste instantie voor al diegenen die in Corona tijd, of aan Corona, een dierbare hebben verloren. Maar dit jaar staan wij stil bij iedereen die verlies kent in zijn of haar leven. En nodigen wij u uit uw dierbare muzikaal in het licht te zetten.

Wij herdenken met u, al die dierbaren die wij dagelijks missen in ons leven. U wordt welkom geheten door het team van Uitvaartstichting Hilversum. Er zullen wat woorden gesproken worden en daarna zullen wij muzikaal de overledenen herdenken. Het muzikale duo LUIZTER zal met woord en muziek het programma invullen.


Wij vragen u, om op tijd te komen. Er zijn ongeveer 150 zitplaatsen, en wij verwachten een grote opkomst.

U wordt ontvangen met een kop thee of koffie, u krijgt allen een kaars bij binnenkomst en na afloop is er gelegenheid om bij het graf van uw dierbare deze kaars te branden of deze kaars mee naar huis te nemen. Zo ook is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje, nog wat informeel na te praten en te genieten van het prachtige licht rond onze aula, en op onze begraafplaats.

Het officiƫle programma begint om 19.15 uur en zal zo rond 21.30 uur zijn afgelopen.
Voor meer informatie en vragen:

info@uitvaartstichtinghilversum.nl of avanloon@uitvaartstichtinghilversum.nl
www.uitvaartstichtinghilversum.nl

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >