nieuws

Facultatieve
Sponsors

Atropos Uitvaartzorg 100 jaar

11 september 2020


Atropos Uitvaartzorg bestaat dit jaar 100 jaar. Op 1 september 1920 begon Willem Spaans, grootvader van de huidige eigenaar Erik Boelkens, zijn eigen begrafenisonderneming. Nu een eeuw later bestaat het bedrijf nog steeds en is het gevestigd aan de Van Boetzelaerlaan 292 in Den Haag op de rand van Scheveningen.

Op 1 november 1970 (bijna 50 jaar geleden) namen de ouders van Erik Boelkens, Derk Jan Boelkens en Lien Spaans, het bedrijf over. Iets meer dan een jaar later zette Erik tijdens de schoolvakantie als drager zijn eerste stappen in het bedrijf. In december 1972 ging hij van school af om in het bedrijf van zijn ouders te gaan werken en niet lang daarna werd hij medefirmant.


Inschrijving

Atropos groeide in de jaren die volgden uit tot een bedrijf met enkele medewerkers en later ook veel eigen voorzieningen. Het huidige personeelsbestand bestaat uit 8 medewerkers.


Opbaring 1970

In verband met het coronavirus zullen er geen feestelijke activiteiten worden gehouden rond het jubileum. Dat wordt mogelijk ingehaald wanneer het coronavirus is verslagen.


Opbaring 1980


Oude aula


Oude advertentie

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >