nieuws

Facultatieve
Sponsors

Asverstrooiing per heliumballon vanaf de middenstip van het FC Utrecht stadion “de Galgenwaard”

22 juli 2014


Een Hengeloos bedrijf biedt binnen Europa de unieke mogelijkheid om de as van uw dierbare te verstrooien op 25 kilometer hoogte in de atmosfeer middels een indrukwekkende ballon van bijna 2 meter doorsnede.

De ballonoplating kan geschieden vanaf een zelf gekozen datum, tijdstip en locatie. Zoals bijvoorbeeld: het strand, een open plek in het bos, natuurwater, vanuit een park, een natuurgebied, schoolplein, eigen achtertuin, middenstip van een sportveld en vele andere mooie locaties.

Zo heeft het bedrijf kort geleden een asverstrooiing per heliumballon verzorgd vanaf de middenstip van het FC Utrecht stadion “de Galgenwaard”. Dit was de laatste wens van een trouwe FC Utrecht fan welke na een lang ziektebed is overleden.

Op de middenstip van het stadion stond een statafel met daarop zijn foto. Om de foto lagen rode rozen. De cirkel van de middenstip was omringd door kleine hartvormige ballonnen in de kleuren blauw en rood… de kleuren van zijn FC Utrecht. Vanuit de spelerstunnel werd de familie via een rode loper naar de middenstip begeleid. Via speakers klonk prachtige muziek door het stadion welke door de nabestaande zelf was uitgekozen… kippenvel.


Vrouw, kinderen, kleinkinderen en andere familieleden omarmen elkaar rond de middenstip al kijkend naar de foto…afscheid nemend van hun lieve man / vader / schoonvader en opa die er altijd voor hun was… zo onwerkelijk.

Na het derde muziek nummer is het moment daar… het loslaten van de ballonnen. Onder begeleiding van hartvormige ballonnen laat men de grote asverstrooiingsballon los. Rustig zweven de ballonnen naar boven en verlaten het stadion….de zon schijnt en het is een bijzonder moment..

Op weg naar de eeuwige vrijheid….op weg naar 25 km hoogte in de atmosfeer. “Opa wordt nu een sterretje”…. Een uniek en waardig afscheid.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >