nieuws

Facultatieve
Sponsors

Asverstrooiing per Helium ballon

Unieke manier van Asverstrooiing in Europa

6 maart 2008


Steeds meer mensen zoeken naar een voor hen passende manier voor de laatste bestemming van een geliefde of voor zichzelf. Aan de reeds bestaande manieren van asverstrooiing voegt Aqua Air Services een uniek concept toe. de Helium ballon verstrooiing

Helium ballon verstrooiing is een passend vaarwel. Een elegante en sfeervolle manier van asverstrooiing. De ballon wordt in een speciaal gecontroleerde ruimte gevuld met de as van de nabestaande en helium gas. Helium is een natuurlijk edelgas, onbrandbaar, niet explosief of giftig en maakt deel uit van onze atmosfeer.

Op een door de nabestaande gekozen locatie en moment wordt de ballon losgelaten en kan hij vredig stijgen. De ballon zal onder de juiste omstandigheden gemiddeld 340 meter per minuut stijgen. De aanwezige kunnen de ballon ongeveer 10 minuten volgen tot een hoogte van een paar kilometer. de ballon zal doorstijgen tot een hoogte van 10 tot 20 km. Daar zal de ballon door de temperatuur en druk knappen, de as verstrooiend over de vier windstreken.

Als er kinderen bij de plechtigheid aanwezig zijn verzorgen wij op verzoek ook met helium gevulde kleine ballonnen die na of tegelijker tijd met de grote ballon als begeleiding kunnen worden opgelaten. Ook zijn de balonnen beschrijfbaar dus kunnen er teksten aan worden toegevoegd

De ballon bestaat uit een natuurlatex gewonnen uit de rubberboom en is derhalve gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal en dus niet schadelijk voor dier en milieu.

Uiteraard kunnen wij u telefonisch of via de mail uitgebreid informeren over de additionele mogelijkheden en/of uw persoonlijke wensen voor deze plechtigheid.

Aqua Air Services

www.asverstrooiing.com
06 47007830
aquaair@orange.nl

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE