nieuws

Facultatieve
Sponsors

Associatie Uitvaartverzorging en Uitvaartverzorging IJmond maken dagboek

14 maart 2007

Associatie Uitvaartverzorging en Uitvaartverzorging IJmond hebben een uniek initiatief ontplooid door het realiseren van het “Dagboek van mijn afscheid”. Dit is een fraai boek dat gebruikt kan worden bij het voorbereiden van een uitvaart. Het boek geeft informatie over alles wat met uitvaartverzorging te maken heeft en het speelt in op de behoefte van veel mensen om vooraf na te denken over de persoonlijke invulling van hun uitvaart. Het biedt ook tal van handvatten om eens met naaste familieleden te praten over het onderwerp. Op die manier kan het boek een bijdrage leveren aan een waardevol contact over een van de meest wezenlijke zaken van het leven.

Een belangrijk onderdeel van het boek wordt gevormd door de wensenlijst. Hierin kunnen alle wensen en aanwijzingen ten aanzien van de uitvaart worden vastgelegd. Dit kan een enorme steun in de rug betekenen voor de nabestaanden bij het maken van keuzes en afspraken over de uitvaart.

Associatie Uitvaartverzorging en Uitvaartverzorging IJmond maken deel uit van de Uitvaartvereniging Noordhollandse Coöperatie. Deze Coöperatieve vereniging werkt in een groot deel van Noord-Holland, op non-profitbasis. Daarom is het dagboek voor leden van de vereniging gratis.

Mensen die in Noord-Holland wonen maar nog geen lid zijn van de vereniging, kunnen nu ter ere van de nieuwe uitgave zonder kosten een lidmaatschap aanvragen. Zij ontvangen het dagboek dan als welkomstgeschenk.

Voor meer informatie kunt u bellen met 0800-0375 of een kijkje nemen op onze websites: www.associatieuitvaart.nl of www.ijmonduitvaart.nl

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 - 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE