nieuws

Facultatieve
Sponsors

Assieraden van Glasbranderij Vuurvliegje

10 november 2010


Bij Glasbranderij Vuurvliegje kunt u op bestelling AS of HAAR in glazen sieraden laten branden. Door het dragen van dergelijke kunstwerkjes, kunt u de herinnering aan uw dierbare, op een tastbare manier dichtbij u houden.

Ieder sieraad is handwerk en onderscheidt zich door zijn uniekheid, U kunt, na een persoonlijk gesprekje, aangeven welke kleur u wenst en hoe u wilt dat uw sieraad eruit komt te zien. Op de website www.vuurvliegje.com kunt u een kijkje nemen om ideeën op te doen, Hier staan onder andere voorbeeld foto’s van sieraden.
Er is voor het vervaardigen van dergelijke sieraden slechts een zeer kleine hoeveelheid as of slechts 4 haren van ongeveer 3 cm nodig. Dit kan opgestuurd of afgegeven worden. De as of haren zullen discreet en respectvol worden behandeld. Er worden ook afspraken gemaakt met wat we met de niet gebruikte as mogen doen.

Voor ons zijn persoonlijk contact, kwaliteit en tevredenheid erg belangrijk. We hopen met onze sieraden een bijdrage te leveren aan de verwerking van het gemis van uw dierbare. Het dragen van een sieraad, met daarin as of haar verwerkt, kan troost brengen. Maar ook een sieraad, zonder as of haar, welke speciaal ontworpen en gemaakt is om een dierbare te herdenken, kan deze rol van troost vervullen.

Daarbij komt dat de sieraden prachtige op maat gemaakte kunstwerkjes zijn. Onze sieraden zijn goed draagbaar, makkelijk te combineren en zeer betaalbaar (1 kraal: €79, 2 kralen: €99, 3 kralen: €119).

Meer informatie:
Contactpersoon Diana Dierdorp: info@vuurvliegje.com
Website www.vuurvliegje.com

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE