nieuws

Facultatieve
Sponsors

As gestolen uit urnenmuur Eindhoven

19 februari 2018

De urn met daarin de as van Riek van de Wijgert-Schel is gestolen uit de urnenmuur bij crematorium Rijtakkers in Eindhoven. Het is niet de eerste keer dat er spullen worden gestolen bij het crematorium, maar wel de eerste keer dat iemand een urn met daarin de as van een overledene heeft meegenomen, dat meldt Omroep Brabant.

De nabestaanden zijn wanhopig. Ze onderhouden de asbestemming van hun zes jaar geleden overleden moeder zeer goed. Voor hen is het bijzonder pijnlijk dat iemand er vandoor is gegaan met de urn. Ze hopen dat de dader spijt krijgt en dat hij in ieder geval de as weer terug brengt. Samen met medewerkers van Rijtakkers is er uren gezocht naar de urn, maar helaas blijkt die nergens op de begraafplaats te liggen.

Kijk voor meer informatie over het thema uitvaart in Eindhoven op www.uitvaart-eindhoven.nl.

Reageer op dit artikel

Reacties:


26 april 2019 om 9:59

Yeening

Wij hadden een afspraak vandaag om de urn optehalen met de as van mijn vader. Die al 7 jaar een speciale plekje heeft. En kregen gistere ook tehoren dat die weg is(gestolen). Ook zelfde crematorium in eindhoven. Dus zotezien zijn wij met ze 2e:(:(


22 februari 2018 om 12:46

Eindhoven

Helemaal.niet gek dat dit gebeurd is is geld waard en verkoop levert geld op wellicht iemand die geld nodig heeft. Dus zoek maar bij de eigen kring verhoor alle klien kinderen neven nichten.


20 februari 2018 om 15:29

Ans

Heel hartelijk bedankt voor het berichtje plaatsten van de verdwenen urn. Elk berichtje creƫert weer een kleine kans
Namens de familie Ans Grace Rian en John Dank!!


20 februari 2018 om 9:54

Toon

Wie haalt het in zijn botte kop om zoiets te doen, laat overledenen met rust je weet niet wat je de fam. aandoet , het woord Respect komt bij deze gasten niet voor in hun botte kop!!!!!


Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE