nieuws

Facultatieve
Sponsors

Ardanta nieuwe sponsor Tot Zover

23 december 2015


Guido Horst

Museum Tot Zover is de laatste jaren zeer actief met tentoonstellingen, het kenniscentrum en educatie. Dat krijgt waardering vanuit de uitvaartwereld. Ardanta is vanaf heden sponsor van het museum.

Guido Horst, directeur Ardanta: ‘Uit ervaring weten we dat het mensen rust biedt als zij met familie en vrienden over de dood kunnen praten. En dat mensen rust & ruimte krijgen als zij overzicht hebben wat er rond een overlijden op hen af komt. Ardanta helpt mensen met de praktische zaken rond overlijden. De activiteiten die Museum Tot Zover initieert passen erg goed bij de manier hoe wij de dood bespreekbaar maken. Op een eenvoudige en nuchtere manier. Ik ben er dan ook erg trots op dat we het museum ondersteunen, zodat we dit samen kunnen bereiken.’

Tot Zover, het Nederlands Uitvaartmuseum trok dit jaar bijzonder veel publiciteit met de door minister Edith Schippers geopende tentoonstelling over suïcide en preventie, de Vogelvanger. Dankzij een donatie van het Dr. C.J. Vaillantfonds in dit jaar heeft het museum de mogelijkheid educatieve pakketten voor scholieren te ontwikkelen. Momenteel is er een bijzondere tentoonstelling met unieke foto’s te zien: Post Mortem – Foto’s vol liefde en verdriet.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >