nieuws

Facultatieve
Sponsors

Anita Witzier lanceert film Monuta Charity Fund

30 oktober 2012


Tijdens het eerste Monuta Charity Fund Event is de nieuwe film over het fonds voor het eerst getoond. De film geeft uitleg over het fonds en belicht verschillende projecten die mogelijk zijn gemaakt dankzij een donatie van het Monuta Charity Fund.“Als geen ander weet Monuta hoe moeilijk mensen het kunnen hebben vlak voor of na het overlijden van een dierbare. Daarom heeft zij twaalf jaar geleden dit goede doelenfonds in het leven geroepen. Jaarlijks worden er veel mooie projecten ondersteund vanuit het fonds. Zonder de bijdrage van het fonds kunnen sommige projecten niet gerealiseerd worden, terwijl zij zeer waardevol kunnen zijn voor mensen die een dierbare hebben verloren of binnenkort gaan verliezen”, aldus Anita Witzier, de nieuwe voorzitter van het Monuta Charity Fund.

Organisaties die aanwezig waren bij de lancering van de film zijn onder de indruk van wat het fonds allemaal doet en zijn op ideeën gebracht om ook een aanvraag te doen.

Anita Soons van het Toon Herman Huis Maastricht deed afgelopen jaar al succesvol een aanvraag. “Met de donatie die wij van het Monuta Charity Fund hebben gekregen hebben wij kookworkshops voor nabestaanden kunnen organiseren. Het was een groot succes. In een ongedwongen omgeving konden nabestaanden met elkaar praten over hun verlies.”

Het Monuta Charity Fund draagt bij aan projecten die mensen ondersteunen in een moeilijke periode vlak voor of na het overlijden van een dierbare. Projecten die voor een donatie in aanmerking komen zijn kleinschalig, lokaal georganiseerd en werken met veel vrijwilligers. Organisaties die een aanvraag voor een donatie willen indienen kunnen contact opnemen met een ambassadeur van Monuta. Dit zijn medewerkers van Monuta, franchisenemers en verzekeringsadviseurs die samenwerken met Monuta.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >