nieuws

Facultatieve
Sponsors

Amerikaan met motor en al begraven

3 februari 2014

Een 82-jarige Amerikaan uit Mechanicsburg is vorige week begraven terwijl hij nog op zijn motor zit. Het was de laatste wens van de man om begraven te worden op zijn Harley-Davidson, dat meldt het AD.

Om dit mogelijk te kunnen maken hebben zijn zoons een kist gemaakt van plexiglas. In die grote kist is zijn motor geplaatst met daarop de man. Hij was gekleed in zijn motorpak. De kist was vijf jaar geleden al klaar en de man liet hem regelmatig met trots zijn aan mensen die op visite kwamen.

De uitvaartondernemer spreekt in Amerikaanse media van een extreem persoonlijke uitvaart. De uitvaartondernemer moest een kraan in huren om de grote kist met de man en zijn motor in het graf te krijgen.

Foto’s van deze uitvaart zijn te bekijken op de site van het AD.

In Nederland is het niet toegestaan om met motor en al te worden begraven. Maar voor overleden liefhebbers van Harley-Davidson is er wel een speciale uitvaartmotor waarmee de overledene op een Harley naar zijn laatste rustplaats gebracht kan worden. De motor is te huur bij Hesselmans Uitvaartbenodigdheden.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >