nieuws

Facultatieve
Sponsors

(Amateur)Fotografen gezocht

1 februari 2022


Foto: Josje Toby

De ontwikkelingen in het jonge natuurgebied van Natuurbegraafplaats Geestmerloo blijven niet onopgemerkt. Dagelijks maken (amateur)fotografen de meest prachtige foto’s! Dit wil de natuurbegraafplaats niet onopgemerkt laten. Zij willen een podium bieden voor de fotografen en de stillevens van het natuurgebied.

Geestmerloo roept fotografen (amateur en professioneel) dan ook op om het komende jaar hun mooiste foto’s in te zenden. De mooiste foto’s van het jaar worden samengebundeld in een prachtige fotokalender. Deze zal dan vanaf midden december beschikbaar zijn op Geestmerloo. Ook worden de ingezonden foto’s op de website getoont.
De kostprijs voor de kalender bepaalt u zelf. Deze inkomsten geeft Geestmerloo volledig terug aan de natuur. Zo kan iedere fotograaf en iedere bezoeker een steentje bijdragen aan het natuurbehoud van dit jonge natuurgebied.

De natuurbegraafplaats is een mooi openbaar natuurgebied om in elk seizoen een wandeling te maken. Kom gerust langs met uw camera!

Heeft u een mooie foto en wilt u dit met Geestmerloo delen? Mail deze dan naar caroline@geestmerloo.nl. Inzenden kan het hele jaar door.


www.geestmerloo.nl
Nauertogt 21a
1931 GD Koedijk
072-3030220

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >