nieuws

Facultatieve
Sponsors

Alves organiseert voor tweede maal een memorial voor overleden motorrijders.

13 juli 2021

“Our Brothers and Sisters never truly died. They rode into heaven instead.”

Reeds voor de tweede maal organiseert Joli Alves een memorial voor partners, familieleden, vrienden van motorrijders die door verschillende redenen om het leven zijn gekomen. Een bijeenkomst waarbij we stil staan bij verdriet, vriendschap en een gemeenschappelijke hobby.

In 2020 voor de eerste keer, bescheiden maar zeker niet kleinschalig. Ook de impact die deze eerste bijeenkomst had op Alves was niet gering. De memorial was immers mede tot stand gekomen door het verlies van haar partner Michel. Deze is op 19 juli verongelukt. Het was juist de opkomst en de vele reacties die Alves hebben doen besluiten om hier een jaarlijks herdenking van te maken.

Op dit moment wordt er hard gewerkt om de ‘memorial’ jaarlijks, op de derde zondag in juli, te laten plaatsvinden met behulp van begunstigers en sponsors.

Motorrijders is een broederschap dat in het dagelijkse verkeer wordt gevormd en wat wordt versterkt. Het maakt dan ook niet uit wat de mensen onderscheid, op het moment dat motorrijders elkaar tegenkomen is er een band. Het doet er dan ook niet toe wat voor motor men rijdt maar DAT je motor rijdt. La Unidad zet zich als neutrale organisatie in voor zowel vrouwelijke als mannelijke motorrijders die ons in het leven hier op aarde hebben verlaten.


Waar: Ridderkerk, Kastanjelaan
Wanneer: 18 juli 2021
Hoe laat: 13:00 u. tot 15:00 u.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 - 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE