nieuws

Facultatieve
Sponsors

Alliantie CUVO Uitvaartzorg en Uitvaart Zorgcentra Nederland.

28 september 2007

Met ingang van 1 oktober 2007 gaan de directies van CUVO Uitvaartzorg uit Den Haag en Uitvaart Zorgcentra Nederland (UZN) uit Amsterdam een strategische alliantie aan. Door de veranderingen in uitvaartland en de wens voor een steeds completer dienstenpakket, gaan de ondernemingen samenwerken op het gebied van Uitvaartverzorging en –verzekering in de groot Haagse regio. Hiertoe worden o.a. ook Delft, Gouda, Zoetermeer en Leiden gerekend.

In deze regio, waar meer dan een miljoen mensen wonen, beschikt de nieuwe combinatie over uitvaartzorgcentra in Den Haag, Zoetermeer en Leiden. Een samenwerking tussen, de tevens in Den Haag gevestigde Henning uitvaartverzorging, behorende tot de UZN-groep en CUVO Uitvaartzorg staat op stapel.

Via NIVO en UZET, de verzekeringsmaatschappijen van UZN, zullen de ‘CUVO-uitvaartpolis’ (uitkering in geld) en de ‘CUVO basis natura uitvaartverzekering’ middels huis-aan-huis mailings worden aangeboden.

De nieuwe alliantie beschikt over 20 uitvaartcentra, verzorgt meer dan 9000 uitvaarten per jaar en heeft inmiddels een kwart miljoen verzekerden in haar portefeuille.

“De synergie tussen de fysieke- en financiële dienstverlening zal in de toekomst kunnen leiden tot een verdergaande samenwerking” aldus de directies van CUVO en UZN.

Kijk voor uitgebreide informatie over het thema uitvaart in Zoetermeer op www.uitvaart-zoetermeer.nl.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE