nieuws

Facultatieve
Sponsors

Alles over het thema uitvaart in Leiden voortaan te vinden op één website

4 september 2015


Mensen willen steeds vaker iets persoonlijks toevoegen aan een uitvaart. Om inwoners van Leiden te informeren en inspireren hoe ze een uitvaart helemaal naar eigen smaak en wens kunnen invullen is www.uitvaart-leiden.nl ontwikkeld. Op de site is alle informatie te vinden die betrekking heeft op het thema uitvaart in Leiden. Mensen die de site bezoeken zullen ontdekken dat er veel meer mogelijk is dan men doorgaans denkt.

Een goed en persoonlijk afscheid is heel belangrijk voor de rouwverwerking. Het is daarom belangrijk dat mensen de ruimte krijgen om de uitvaart van hun dierbare in te vullen op een manier die bij hen past. Op Uitvaart-leiden.nl zijn heel veel praktische tips te vinden die mensen kunnen helpen om een uitvaart te regelen in Leiden. Zo wordt nabestaanden bijvoorbeeld geadviseerd om altijd eerst uit te zoeken welk budget er is voor de uitvaart. Via een speciale online uitvaart kostencalculator kan de bezoeker direct zien wat de uitvaart naar zijn of haar wens zal gaan kosten. De site laat zien dat er heel veel mogelijk is, ook voor mensen met weinig budget. Tevens is er informatie te vinden die mensen kan helpen om een keuze te maken tussen begraven of cremeren.

Op de site staat onder andere informatie over palliatieve zorg, inspiratie voor rouwvervoer, de invulling van de plechtigheid en de locaties waar een uitvaart en condoleance gehouden kan worden in Leiden. Ook is er meer informatie te vinden over de begraafplaatsen in Leiden en crematorium Rhijnhof. Voor mensen die plotseling een uitvaart moeten regelen staat er een overzichtelijk stappenplan voor de eerste stappen die genomen moeten worden als iemand is overleden.

Kortom, mensen die een uitvaart helemaal persoonlijk en naar eigen smaak willen invullen kunnen op www.uitvaart-leiden.nl terecht voor tips, informatie en inspiratie.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE