nieuws

Facultatieve
Sponsors

Alles over afscheid en uitvaart in Sevenum

Bijzonder, betrokken en persoonlijk

17 november 2008

Na het succes van de 1ste Noord-Limburgse Uitvaartbeurs in 2006, zal op zondag 8 maart 2009 de tweede Noord-Limburgse Uitvaartbeurs worden georganiseerd in zalencentrum de Wingerd in Sevenum. Er zijn wel belangrijke verschillen met betrekking tot de voorgaande editie: Deze beurs zal groter van opzet worden en zal ook uitgebreid worden met andere zaken, zoals de paranormale wereld.

De dood is nog vaak een moeilijk onderwerp om over te praten. Afscheid nemen kan maar één keer en afscheid nemen komt vaak onverwacht en wordt de tijd niet gegund om na te denken over dit afscheid. De openheid in het laatste afscheid van en naast familielid of dierbare wordt alsmaar groter. Het doel van deze uitvaartbeurs is om u kennis te laten maken met de vele keuzemogelijkheden rondom uitvaart en afscheid.

Solange Hermans van Roxcèl Levensimpressies heeft zich gespecialiseerd in de persoonlijke (bloemengroet) bij speciale gelegenheden, zoals o.a. bij begrafenis en crematie. Met een persoonlijke tint, passend bij de overleden, wordt het een waardig afscheid, waarin nabestaande hun gevoelens tot uitdrukking kunnen brengen. Naast het vervaardigen van uw bloemengroet kunt u bij Roxcèl Levensimpressies ook terecht voor diverse gedenkvoorwerpen.

Solange Hermans wordt bij deze organisatie ondersteund door Bernie van Lierop. Bernie van Lierop zal op het organisatorisch gebied zijn kennis inbrengen, die hij in de loop der jaren heeft opgedaan bij de organisatie van andere evenementen en die zeker van pas zullen komen bij de organisatie van deze uitvaartbeurs. Als advertentieacquisiteur kent hij bovendien de mogelijkheden in deze omgeving.

Door het succes van de uitvaartbeurs in 2006 is het idee gerezen om de tweede Noord-Limburgse uitvaartbeurs te organiseren. In vergelijk met twee jaren geleden kun je toch merken dat de taboesfeer rondom de dood af is genomen en is de consument steeds vaker open staat voor zaken rondom het afscheid nemen van een dierbaar persoon. Uitgangspunten hierbij zijn:

Vooraf : Het goed regelen van een uitvaart.
Tijdens : Persoonlijk wensen bij het begeleiden van de dierbare naar zijn of haar
laatste rustplaats.
Achteraf : Bijzondere momenten ter nagedachtenis

Al deze facetten komen aan de orde op deze informatiebijeenkomst, die gratis toegankelijk is voor iedereen.

Mocht u interesse hebben om als standhouder deel te nemen aan deze uitvaartbeurs, kunt u nadere informatie bekomen via het mailadres: Bvanlierop@home.nl of telefonisch contact opnemen met Solange Hermans via (06) 400 38 031.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >