nieuws

Facultatieve
Sponsors

Allerzielen Leiden groot succes

allerzielen

3 november 2009

In volle maan en onder de sterrenhemel is op maandagavond Allerzielen 2009 gevierd op bgegraafplaats Groenesteeg

Het blad gevallen de avond helder , volle maan, zo kwamen we bij elkaar op de sprookjesachtig verlichte begraafplaats (gesloten begraafplaats, een monument) Groenesteeg te Leiden.
Door het vuur, het licht en de zang gebeurde dat waar iedereen vopor kwam...gedenken en je tot in je ziel te laten raken. Allerzielen vebindt.
Mensen lieten gedichten horen aan elkaar, hingen wensen op in een enorme oude beuk, lieten namen van gestorvenenweerklinken, een avond waar je alleen maar van durft te dromen, zo kleinschalig, zo intiem. Allerzielen Leiden is op de kaart gezet, alsook de prachtige begraafplaats, een plek die verdiend gekend te worden.
Voor een stad als Leiden is een viering Allerzielen buiten de kerk een must in deze tijd; het evenement, de rituelen voldoen duidelijk aan een behoefte.
Marian de Valk en Thea Dijkstra ( allebei een zelfstandige onderneming) hebben de eerste stap gezet in de verwachting dat Allerzielen Leiden uit zal breiden op vele plekken en in vele vormen.
De mail van Thea en Marian stroomt overigens over van zovele positieve en hartverwarmende reacties, zang en muziek raakt mensen direkt in het hart, zo mooi een gevoel van verbondenheid...

Kijk voor meer informatie over een uitvaart in Leiden op Uitvaart-leiden.nl

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE