nieuws

Facultatieve
Sponsors

Allerzielen 2012 – SCB Zoom- en Zegestede

22 oktober 2012


Allerzielen is van oudsher een moment om extra stil te staan bij degenen die jong of oud uit ons midden zijn weggenomen. Al vele jaren wordt te Bergen op Zoom en Roosendaal vorm gegeven aan Allerzielen. Ook voor dit jaar is er een bijzonder programma tot stand gebracht.

Op zaterdag 3 november en zondag 4 november worden er in respectievelijk Roosendaal en Bergen op Zoom korte herdenkingsdiensten gehouden met aansluitend een belevingsroute waar jong en oud en mensen van alle gezindte op hun eigen wijze de overledenen kunnen herdenken.

Zaterdag 3 november 2012 is er gelegenheid tot gedenken en herdenken te begraafplaats Zegestede. De herdenkingsdienst vindt om 16.30 uur plaats in de aula van de begraafplaats, Rucphensebaan 95 te Roosendaal. Aansluitend kun u de belevingsroute ervaren op de begraafplaats aldaar.

Zondag 4 november 2012 is er gelegenheid tot gedenken en herdenken te urnenpark en begraafplaatsen Bergen op Zoom, gelegen aan de Mastendreef.
Voorafgaande aan de belevingsroute vangt om 16:30 uur de herdenkingsdienst aan in de aula van crematorium Zoomstede. Aansluitend kunt u de belevingsroute ervaren.

Voor beide dagen geldt dat om 20.00 uur het programma wordt beëindigd.

Overige informatie kunt u vinden op www.zoomenzegestede.nl.

Wij hopen ten zeerste op uw komst.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >