nieuws

Facultatieve
Sponsors

ALGEMEEN BELANG GRONINGEN BOUWT EIGEN CREMATORIUM

9 mei 2006

Uitvaartverzekeraar- en verzorger Algemeen Belang gaat in Groningen een eigen crematorium annex uitvaartcentrum bouwen. De huidige locatie zal dan worden afgestoten. Dit plan past in de strategische keuzes die het bedrijf heeft gemaakt voor de komende jaren.
Directeur Evert de Niet: "Wij willen onafhankelijk een zo breed mogelijk aanbod aan onze klanten doen op het gebied van uitvaartverzekering en uitvaartverzorging. Daar hoort een eigen crematorium nadrukkelijk bij. Ook een natuurbegraafplaats past in de plannen."

Momenteel vinden er gesprekken met de gemeente plaats omtrent een geschikte locatie voor het crematorium/uitvaartcentrum. Het bedrijventerrein Westpoort, dat nu wordt ontwikkeld, is een optie maar ook een locatie ten zuiden van de stad staat hoog op het lijstje van Algemeen Belang. De verwachting is dat het complex over 3 jaar is gerealiseerd.

Algemeen Belang Groningen is een zelfstandige, regionaal werkende uitvaartverzorger en -verzekeraar. Een klant- en marktgerichte en betrouwbare onderneming die, kwalitatief hoogwaardig en commercieel slagvaardig, producten en diensten levert op het gebied van uitvaartzorg (plm. 500 uitvaarten per jaar). Algemeen Belang is in grootte de 10e natura uitvaart verzekeraar in Nederland, met ruim 33.000 polissen. Verzekerd kapitaal bijna 80 miljoen euro. Er werken 45 mensen in het bedrijf.

Kijk voor uitgebreide informatie over het thema uitvaart in Groningen op www.groningenuitvaart.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >