nieuws

Facultatieve
Sponsors

Akke Vrijmoeth vertrekt bij Mekander. Nieuwe Operationeel directeur (COO) (m/v) gezocht

20 februari 2023


Na een dienstverband van ruim 6 jaren bij Mekander (Onderlinge Uitvaartvereniging Veendam-Winschoten en Omstreken U.A. en Diedel-Wessels Uitvaartverzorging) heeft de heer Akke Vrijmoeth besloten zijn carriรจre elders en buiten de uitvaartzorg voort te zetten.

Wij wensen Akke alle succes met de voortzetting van zijn loopbaan bij zijn nieuwe werkgever en zijn inmiddels gestart met het zoeken naar een opvolger. De profielschets daarvan treft u aan op de site van Mekander.


๐— ๐—ฒ๐—ธ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ถ๐˜€ ๐—ผ๐—ฝ ๐˜‡๐—ผ๐—ฒ๐—ธ ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ธ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ถ๐—ฑ๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ณ๐˜‚๐—ป๐—ฐ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ข๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป๐—ฒ๐—ฒ๐—น ๐——๐—ถ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฐ๐˜๐—ฒ๐˜‚๐—ฟ.

In deze afwisselende functie bent u verantwoordelijk voor de aansturing van zowel de organisatie van de uitvaartvereniging als de organisatie van de uitvaartverzorging. Direct en indirect geeft u leiding aan ca. 25 medewerkers. Het betreft een functie van minimaal 32 uur per week. Meer informatie over deze openstaande functie vindt u op onze website: https://www.mekander-uitvaart.nl/vacature/

Bent u of kent u de aangewezen kandidaat voor deze openstaande functie binnen onze organisatie? Stuur dan uw schriftelijke sollicitatie voor zaterdag 18 maart op via onze website.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >