nieuws

Facultatieve
Sponsors

Afscheidswijzer failliet, toekomst toBemagazine onduidelijk

9 juli 2018

De Afscheidswijzer is failliet. Op 5 juli werd uitgever Word-Wijzer Groep failliet verklaard. Door het faillissement van de uitgever is ook de toekomst van toBemagazine onzeker.

Op faillissementen.com valt het volgende te lezen:

Op 05-07-2018 heeft de rechtbank Zutphen de firma De Word-wijzer Groep B.V., handelend onder Afscheidswijzer, Wijzer Media, Trouwwijzer, Hondenwijzer, Word-wijzer Zakelijk Frans, Word-wijzer Zakelijk Italiaans, Vendere Verkooptrainingen, Vendere Communicatietrainingen, Vendere Verkoopadvies, Computense, Afscheidsdag, Afscheidswinkel, Wijzer Communicatie En Uitvaart Platform, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 52182657 in staat van faillissement verklaard, met benoeming van Mr. A.J. Stokkers tot curator. Het insolventienummer is F.05/18/274. De rechtsvorm betreft een Besloten Vennootschap en de hoofdactiviteit van dit bedrijf was 6312, Webportals.

Uitvaartondernemers die hebben betaald voor vermelding in en afname van het magazine in mei zijn gedupeerd. Zij kunnen zich aanmelden bij de curator die door de rechtbank is aangewezen.

De teloorgang van Afscheidswijzer is opmerkelijk want amper 2 jaar geleden kondigde Afscheidswijzer een samenwerking aan met Uitvaart Internet Diensten en Uitvaartadressengids van Antoine Fonville. De samenwerking zou moeten leiden tot een “uniek platform in de zorg- en uitvaartbranche.”

Veel platforms gingen voor

In de afgelopen decennia probeerden al diverse organisaties om een plek te veroveren in de uitvaartbranche zoals, Madeforheaven.com (gestopt), LastingDays (gestopt), Uitvaartzoeken.nl (gestopt) en nu Afscheidswijzer/toBeMagazine (failliet).

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE