nieuws

Facultatieve
Sponsors

Afscheidsgroet.nl wint ‘Out Of Home’ Challenge

13 januari 2014


Enige tijd geleden konden mediabureaus zich inschrijven voor de OOH (Out of home) Challenge van CBS Outdoor. Diana van Kesteren en Mendy van Diek van Mediaz Creatie | Communicatie twijfelde geen minuut en besloten hun eigen project Afscheidsgroet.nl in te sturen. Een innovatief project in de uitvaartbranche.

En daar waren ze het bij CBS Outdoor mee eens. De gewonnen campagne bestaat uit een mediaplan met daarin een advies voor type media, de zichtbaarheidlocaties en doelgroeplocaties uitgeschreven én het bereik dat we gaan genereren met het inzetten van de aangeboden media. Kortom; 100 vlakken (stations)abri rondom supermarkten, uitvaartcentra en ziekenhuizen, een specifiek op onze doelgroep gefocuste campagne op geselecteerde locaties door NL. Naast de gewonnen OOH campagne welke in week 3-4-5 uitgehangen wordt, komt er een online marketing campagne. De campagne zal naast het vergroten van de naamsbekendheid en het appellerende effect, mensen ‘wakker maken’ en proberen het taboe te doorbreken.

Afscheidsgroet.nl is een innovatief online opmaak- en bestelsysteem waarmee nabestaanden en terminaal zieken eenvoudig persoonlijk rouwdrukwerk / rouwadvertenties kunnen samenstellen.

Meer info

Mediaz Creatie | Communicatie - www.mediaz.nl – 0263120163
www.afscheidsgroet.nl

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >