nieuws

Facultatieve
Sponsors

Afscheidsdienst opnieuw gehouden door defect

3 februari 2016

Een familie uit Ede heeft onlangs een hele afscheidsdienst opnieuw laten plaatsvinden. De afscheidsdienst was eigenlijk al op 4 december gehouden, maar omdat de opname van de dienst mislukt was, besloot de familie de hele dienst nog een keer te doen, dat meldt EdeStad.nl.

Weduwe Willy van Hanswijk kwam er een paar dagen na de dienst achter dat de cd die ze meegekregen had helemaal leeg was. De familie nam meteen contact op met de uitvaartverzorger, die op zijn beurt navraag deed bij crematorium Slingerbos. Uiteindelijk bleek dat de apparatuur in het crematorium niet goed had gewerkt. Ook bleek er geen back-up aanwezig.

De familie kreeg uitgebreide excuses en mocht een urn of as-sieraad uitzoeken, maar de weduwe wilde eigenlijk alleen maar alsnog de cd. Daarom werd besloten de dienst nogmaals te houden. Dit keer zonder alle belangstellenden, maar wel met alle sprekers en de dominee. De familie geeft aan dat het 'vreselijk en verschrikkelijk' was om de dienst nog een keer te moeten doen, maar heel erg blij is dat er nu wel een opname is.

De familie is verder tevreden over hoe alles uiteindelijk geregeld is. "Maar wat gebeurd is, kan en mag niet. Daarom vinden we dat als er een opname gemaakt wordt, er minstens één back-up moet zijn. Verder moet de apparatuur altijd gecheckt worden. En wat wij ook heel belangrijk vinden is dat eerst geluisterd moet worden of de cd wel in orde is, voordat de nabestaanden die meekrijgen'', aldus de weduwe op EdeStad.nl.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE