nieuws

Facultatieve
Sponsors

Afscheidscentrum Leidsche Rijn

28 november 2014

Om u nog beter op onze eigen wijze van dienst te kunnen zijn, heeft Barbara Uitvaartverzorging besloten om haar uitvaartcentrum in Vleuten om te dopen in een waar afscheidscentrum. Op zaterdag 29 november opent het Afscheidscentrum Leidsche Rijn aan de Nieuwe Vaart 5 in Vleuten haar deuren.

Opbaren, rouwbezoeken, condoleances en kleine plechtigheden in een warme en prettige omgeving behoren uiteraard nog steeds tot de mogelijkheden. Nieuw is de inpandige uitvaartwinkel, waar u terecht kunt voor urnen, assieraden, herdenkingsmonumentjes, troostgeschenken, condoleancekaarten, boeken e.d. Maar in het Afscheidscentrum vindt u meer. U kunt rustig met onze afscheidsconsulente van gedachten wisselen, uitvaartwensen bespreken en vastleggen of de mogelijkheden bekijken met betrekking tot het invullen van een bijzondere plechtigheid vol passende rituelen. Samen met u kijken wij naar uw persoonlijke mogelijkheden, krijgt u advies over de producten en diensten en wordt er vooral naar uw wensen geluisterd. Altijd onder het genot van een vers kopje koffie of thee.

Ook kunt u bij het Afscheidscentrum terecht voor een gratis wilsbeschikking en het bespreken van de Waardevaste Uitvaart (www.waardevasteuitvaart.nl). Daarnaast kunnen er vragen gesteld worden over de kosten van een uitvaart en brengen wij graag uw uitvaartverzekeringen duidelijk voor u in beeld, zodat u weet of u voldoende bent verzekerd voor uw uitvaart.

Regelmatig organiseert Barbara in haar Afscheidscentrum Leidsche Rijn exposities en evenementen rondom het thema ‘dood en uitvaart’ en ‘rouw en verlies’. Tijdens de opening is er een fototentoonstelling geopend, rondom uitvaartfotografie. Deze tentoonstelling blijft tot 5 december.

Het Afscheidscentrum is open van woensdag t/m zaterdag, van 10.00 uur tot 17.00 uur. Ook op de koopavond (vrijdag tot 21.00 uur) bent u welkom.

Het afscheidscentrum is 24 uur per dag bereikbaar op het algemene telefoonnummer van Barbara Uitvaartverzorging: 030 – 296 66 66.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >