nieuws

Facultatieve
Sponsors

Activiteiten Natuurbegraafplaats Bergerbos

20 oktober 2020

Naar traditie organiseert Natuurbegraafplaats Bergerbos normaal gesproken een Stiltewandeling en Plantendag voor nabestaanden die hun dierbare op onze natuurbegraafplaats begraven hebben. Maar dit jaar is alles anders. Het Corona-virus maakt dat we een pas op de plaats moeten maken samen. Dat betekent dat dit jaar de Stiltewandeling afgelast wordt.

Plantendag

Toch willen we de Plantendag niet zomaar voorbij laten gaan. Lida van der Varst zal er voor zorgen dat er op zondag 25 oktober natuurlijke grafdecoraties aanwezig zijn om op het graf te zetten. Tevens kunt u dan bosplanten en bloembollen kopen. De grafdecoraties zullen na ongeveer 3 weken van de graven verwijdert worden om weer de natuurlijke uitstraling in het bos te waarborgen.

Kerstoverdenking

Door de aangepaste coronamaatregelen zijn we genoodzaakt de Kerstoverdenking op 23 december anders vorm te geven dan wij gewend zijn. Om toch iets van de jaarlijkse sfeer overeind te houden, hebben wij een besluit genomen om op een willekeurige avond een opname te maken van de Kerstoverdenking en uit te zenden via een stream. De stream kunt u bekijken op woensdag 23 december vanaf 19 uur op de website van www.ejaudioverhuur.nl. Vanaf 24 december is de Kerstoverdenking te bekijken op de website www.natuurbegraafplaats.nl.

De Kerstoverdenking wordt dit jaar verzorgd door Nicole Conradi, zangeres Willeke Simons met haar vaste pianiste Jolanda Wolters en hoornist Cleo Simons.

Tijdens de aankomende feestdagen is de controle in het bos beperkt. Een verzoek aan de bezoekers om geen kaarsjes of ander licht op de graven te plaatsen, ook niet op 23 december 2020!

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 - 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE