nieuws

Facultatieve
Sponsors

Aantal inbraken tijdens uitvaart neemt toe

Yarden biedt eenvoudig mobiel beveiligingssysteem

22 april 2009

Yarden uitvaartorganisatie constateert een toename in het aantal inbraken tijdens een uitvaart. Het is via de rouwadvertenties in een krant eenvoudig te achterhalen wanneer een uitvaart plaatsvindt. Omdat de politie niet constant kan surveilleren en er niet altijd iemand in huis aanwezig kan zijn, biedt Yarden de Uitvaart Beveiligingskoffer. Dit eenvoudige en mobiele beveiligingssysteem zorgt ervoor dat het huis van de overledene is beveiligd vanaf de dag van overlijden tot en met de uitvaart.

Peter van Wageningen, directievoorzitter van Yarden: “ Helaas constateren we een toename in het aantal inbraken. Wij kunnen de misstand niet veranderen. Wat we wel kunnen doen, is ervoor zorgen dat deze maatschappelijk onaanvaardbare situatie nog verder uitbreidt door een simpel product als dit in de markt te zetten. Tijdens een emotionele periode wil je als nabestaande niet hoeven nadenken over inbraakbeveiliging. Yarden begrijpt dit en biedt daarom als enige uitvaartorganisatie dit mobiele beveiligingssysteem aan.”

Triple Box
Het beveiligingssysteem, genaamd Triple Box, wordt exclusief door PG Security Systems aan Yarden geleverd. De koffer is voorgeprogrammeerd en eenvoudig in werking te stellen. Binnen 10 minuten is het huis optimaal beveiligd. Er zijn geen ingewikkelde cijfercodes om te onthouden en met een simpele handeling wordt het alarm in- en uitgeschakeld. Daarnaast wordt met bordjes duidelijk zichtbaar gemaakt dat het huis is beveiligd. Het is een stuk goedkoper dan menselijke beveiliging en er hoeft geen vreemd persoon in huis te zijn.

Yarden
Yarden is een jonge, snel groeiende uitvaartorganisatie, die uitvaartverzorging, verzekeringen en voorlichting aanbiedt. Yarden telt bijna 1 miljoen leden. De ambitie van Yarden is helder, dé uitvaartorganisatie van Nederland zijn. Maximale persoonlijke aandacht voor iedere afzonderlijke klant en elke individuele wens is daarbij het vaste uitgangspunt. Niet voor niets is het motto van Yarden 'Iedere uitvaart uniek'. Door uitvaartwensen centraal te stellen wil Yarden dat mensen zich bewust worden van hun wensen – en dat ze deze gaan vastleggen. Yarden begrijpt dat. Immers hierdoor kan een uitvaart worden uitgevoerd zoals de klant dat wil. Niet alleen voor zichzelf maar ook voor hun nabestaanden. Yarden weet uit ervaring dat een uitvaart een unieke en bij de overledene passende gebeurtenis dient te zijn zodat dit een positieve bijdrage levert aan de rouwverwerking.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >