nieuws

Facultatieve
Sponsors

Aanstaande zondag gratis entree Tot Zover

23 september 2010

Bezoekers kunnen aanstaande zondag gratis naar het Nederlands Uitvaart Museum Tot Zover. In het museum is die dag ook de theatervoorstelling ‘Tot de dood’ van Pepijn van Halderen te zien.

Ook aanstaande zaterdag is er volop activiteit in het museum. In het kader van festival De Rode Loper, dat in Amsterdam Oost wordt gehouden, kunnen bezoekers gratis deelnemen aan een rondleiding door het museum. Op zaterdag is de entree verlaagd naar twee euro.

De theatervoorstelling van zondag gaat over een man die een toespraak houdt tijdens de uitvaart van zijn overleden vrouw. Hij worstelt met heftige emoties en uit zijn woede, angst en liefde terwijl hij aan haar kist staat. Pepijn van Halderen schreef de voorstelling en speelt zelf de rol van de man. Eva Smid speelt zijn overleden vrouw. Van Halderen (1973) is bekend als acteur van de televisiehit Spangas en maakt ondermeer ook locatietheater met het JoniVogelTheater. Eva Smid (1984) is actrice en zangeres, bekend van haar vertolkingen van liedjes van Adèle Bloemendaal.

Programma zaterdag: (entree €2,-)
Museum open van 11.00 uur tot 17.00 uur
Rondleidingen vanaf 13.00 uur (elk heel uur) t/m 16.00 uur

Programma zondag: (entree gratis)
Museum open van 11.00 uur tot 17.00 uur
Theatervoorstellingen om 13.00 uur en 15.00 uur

Het museum is gevestigd op begraafplaats, crematorium en gedenkpark De Nieuwe Ooster in Amsterdam (Kruislaan 124).

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >