nieuws

Facultatieve
Sponsors

Aanpassing kleine aula en kleine koffiekamer crematorium Enschede.

7 maart 2008


In het weekend van 1 en 2 maart is er in het crematorium in Enschede met man en macht gewerkt aan de aanpassing van de kleine aula en de daarbij behorende koffiekamer.
De reden hiervoor is dat er meer en meer gekozen wordt voor het afscheid nemen in kleine kring. Voor het afscheid nemen in kleine kring was er een kleine aula en een daarbij behorende koffiekamer.

Om het gevoel van het “onder ons” zijn dat er is bij het afscheid nemen in kleine kring nog meer inhoud te geven is er voor gekozen deze aula en de koffiekamer aan te passen. De aula heeft nu de uitstraling van een huiskamer gekregen. Warm, ongedwongen en sfeervol. De koffiekamer is ook in die stijl aangepast. In de koffiekamer kan, als de nabestaanden dat op prijs stellen, geluisterd worden naar achtergrondmuziek.In de kleine aula zijn twee glazen deuren, naar een eigen ontwerp, beschilderd door een van de medewerkers. Op de deuren staat een vliegende vredesduif, midden in een cirkel omgeven door veel kleuren.De ovale katafalk, met daarop de kist met de overledene, staat centraal. Daaromheen staan de stoelen voor de nabestaanden. Hiermee heeft Crematoria Twente een unieke aula kunnen creëren.Voor meer informatie, zie www.crematoriatwente.nl.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE