nieuws

Facultatieve
Sponsors

750.000ste exemplaar van 'Gids na een overlijden'

"Bestseller" toe aan 30ste druk

10 december 2004


Op 15 december 2004 wordt het 750.000ste exemplaar van de 'Gids na een overlijden ' van de Landelijke Stichting Rouwbegeleiding(LSR) uitgereikt aan prof. dr. J.H. Dijkhuis.

De Gids, die in 1990 voor het eerst verscheen, is dan toe aan haar 30ste druk.

De Landelijke Stichting Rouwbegeleiding(LSR) werd in 1988 opgericht en is een centraal punt waar iedereen terecht kan voor informatie en voorlichting over rouw en rouwzorg. De LSR ontvangt geen structurele subsidies en is wat betreft inkomsten afhankelijk van de verkoop van de Gids na een overlijden.

Bij een overlijden in hun directe kring ontvangen de nabestaanden veelal een exemplaar van de 'Gids na een overlijden' uit handen van hun uitvaartverzorger of -verzekeraar. De gids is een handleiding voor nabestaanden bij zakelijke beslissingen en bij de verwerking van een verlies.

In het eerste deel wordt praktische informatie gegeven over de periode rond het overlijden en over diverse financiƫle en administratieve zaken. Het tweede gedeelte bevat uitgebreide informatie over rouw. Ook is een overzicht opgenomen van belangrijke adressen, gerubriceerd op onderwerp.

De 'Gids na een overlijden' kan telefonisch of via de website besteld worden:

Tel: 030-2761515 of via www.verliesverwerken.nl

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >