nieuws

Facultatieve
Sponsors

6 mei 2018: Open dag Crematorium Tilburg

Bezoek ook Grand Café Ode, nieuwe sfeervolle locatie voor ontmoeten & herinneren

20 april 2018

Achter de schermen

Op zondag 6 mei bent u tussen 11.00 en 17.00 uur van harte welkom bij Crematorium Tilburg. U kunt kennismaken met alles wat het crematorium te bieden heeft bij een uitvaart, bij cremeren, begraven, herinneren en het bestemmen van de as van de overledene.
U kunt ook het nieuwe Grand Café Ode bekijken, de vierde locatie van het crematorium. Ode biedt veel mogelijkheden voor een persoonlijk afscheid en is direct gelegen aan de Karel Boddenweg 7

Achter de schermen

Alle ruimtes zijn tijdens de open dag te bezoeken. Ook de ovenruimte (de meest bezochte plek tijdens vorige open dagen) kan bekeken worden. Medewerkers zijn aanwezig voor het geven van uitleg en het beantwoorden van alle vragen. U kunt ook door de omliggende tuinen wandelen en een kijkje nemen bij de urnentuinen, de strooivelden, het columbarium en de monumenten.

Nieuwe afscheidslocatie

Grand Café Ode, de nieuwste locatie van Crematorium Tilburg is eveneens geopend op 6 mei. De onlangs afgeronde grote verbouwing resulteerde in deze prachtige vierde afscheidslocatie aan de Karel Boddenweg nr. 7. Grand Café Ode heeft een eigen ingang en parkeerplaats en ligt op enige afstand van de andere afscheidslocaties en de ovenruimte. Ode kenmerkt zich door een informele en warme sfeer en biedt zeer veel mogelijkheden voor een persoonlijk afscheid. Net zoals bij de andere afscheidslocaties van het crematorium heeft Ode uitgebreide cateringmogelijkheden: van een complete koffietafel tot á la carte dineren. Het Grand café heeft ook een bargedeelte waar u tijdens de open dag een hapje en drankje aangeboden krijgt.


Aanmelden niet nodig

Tussen 11.00 en 17.00 uur zijn alle afscheidslocaties en tuinen geopend. Aanmelden is niet nodig, de toegang is gratis. Bij de ingang krijgt u een plattegrond en kunt u vervolgens uw eigen route bepalen. Speciaal voor kinderen zijn er enkele activiteiten tijdens deze open dag, ook zij zijn dus van harte welkom.

Kijk voor meer informatie op www.crematoriumtilburg.nl/opendag/

Praktische informatie

Open dag 6 mei, 11.00 – 17.00 uur
Karel Boddenweg 5 Tilburg: Aula Atrium, Aula Aurora en Andante Café
Karel Boddenweg 7 Tilburg: Grand Café Ode
Er is voldoende parkeergelegenheid.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >