nieuws

Facultatieve
Sponsors

5 Juni Open Dag Essenhof

1 juni 2010

Op zaterdag 5 juni 2010 organiseert de begraafplaats en crematorium Essenhof een Open Dag. Op deze dag worden er ondermeer rondleidingen georganiseerd in de onlangs gerestaureerde oude Aula.

Tussen 10.00 en 15.00 uur zijn bezoekers welkom in de ontvangsthal van het witte, ronde hoofdgebouw van de Essenhof rechts op het voorterrein van de begraafplaats. Daar vinden zij informatie over alles wat met begraven en cremeren te maken heeft en over nieuwe ontwikkelingen bij de Essenhof, zoals de aanleg van een nieuwe urnentuin en een speciaal veld voor kindergraven.

Belangstellenden kunnen zich in het hoofdkantoor tevens aanmelden voor de bezichtiging van de monumentale Aula (dit kan niet op eigen gelegenheid) of een rondleiding langs diverse bijzondere grafakkers, en een kijkje in een algemeen keldergraf.

Belangstellenden voor de werkzaamheden van een particuliere uitvaartondernemer kunnen op dezelfde dag een kijkje nemen bij het Uitvaartcentrum Dordrecht en Omstreken (het gebouw links naast de hoofdingang van de begraafplaats).

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE