nieuws

Facultatieve
Sponsors

4e Memorial voor overleden motorrijders

"Our Brothers and Sisters never truly died.
They rode into heaven instead"

13 juli 2023


Alves organiseert voor vierde maal een ‘memorial’ voor overleden motorrijders.

Onvermoeibaar en reeds voor de vierde keer organiseert Jorcelene Alves een memorial voor partners, familieleden en vrienden van motorrijders, die door verschillende reden om het leven zijn gekomen in het verkeer. Een bijeenkomst waarbij we stil staan bij verdriet, vriendschap en een gemeenschappelijke hobby. In 2020 voor de eerste keer, bescheiden maar zeker niet kleinschalig. Ook de impact die deze eerste bijeenkomst had op Alves was niet gering. De memorial was immers mede tot stand gekomen door het verlies van haar partner Michel. Deze is op 19 juli 2019 verongelukt.

Het was juist de opkomst en de vele reacties die Alves hebben doen besluiten om hier een jaarlijks herdenking van te maken. De ‘memorial’ vind jaarlijks, op de derde zondag in juli, plaats. Motorrijders is een broederschap dat in het dagelijkse verkeer wordt gevormd en wat wordt versterkt. Het maakt dan ook niet uit wat de mensen onderscheid, op het moment dat motorrijders elkaar tegenkomen is er altijd die onzichtbare band van de motor. Het doet er dan ook niet toe wat voor motor men rijdt maar DAT je motor rijdt. La Unidad zet zich als neutrale organisatie in voor zowel vrouwelijke als mannelijke motorrijders die ons in het leven hier op aarde hebben verlaten en hun nabestaanden.

Waar: Ridderkerk

Wanneer: 3e zondag in juli

Hoe laat: 13:00 uur tot 18:00 uur

'Vriendschap overstijgt de dood. Gemaakte herinneringen zullen nooit worden vergeten en maakten een blijvende indruk op degenen die ze achterlieten.
Iedereen werd een beter mens omdat hij zo'n geweldige vriend had.'

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >