nieuws

Facultatieve
Sponsors

4 nieuwe vacatures op Uitvaartvacatures.nl

1 maart 2022

Wederom vandaag nieuwe vacatures op Uitvaartvacatures.nl. Ook voor mensen die op zoek zijn naar een part-time functie. Er zijn functies bij Maas Rouwservice, Rouwservice Nederland en Gemeente Zeist.

Medewerker overledenenzorg – chauffeur

Maas Rouwservice is een dynamische onderneming met professionals, gespecialiseerd in uitvaart ondersteunende diensten. Wij werken samen met uitvaartondernemers en zorginstellingen in heel Zuid Holland. Met ons team van ervaren, betrokken en gepassioneerde medewerkers verzorgen wij onder andere het betrouwbaar en piëteitsvol overbrengen en het verzorgen en opbaren van de overledene. Door groei is in ons team ruimte ontstaan voor een medewerker overledenenzorg – chauffeur (m/v), oproepkracht en Full time 32 uur.
>>> Naar de vacature <<<

Allround medewerker

Rouwservice Nederland II B.V. (RSN) is dé logistieke dienstverlener voor de gehele uitvaartbranche in Nederland. In totaal hebben we zo’n 12 locaties verspreid over het gehele land. Samen met zo’n 185 vakkundige medewerkers staan wij 24/7 klaar om samen met de uitvaartondernemer te zorgen voor de perfecte uitvaart. RSN locaties Ede en Wijchen zijn op zoek naar een allround medewerkers, part-time.
>>> Naar de vacature <<<

Allround medewerker

Rouwservice Nederland II B.V. (RSN) is dé logistieke dienstverlener voor de gehele uitvaartbranche in Nederland. In totaal hebben we zo’n 12 locaties verspreid over het gehele land. Samen met zo’n 185 vakkundige medewerkers staan wij 24/7 klaar om samen met de uitvaartondernemer te zorgen voor de perfecte uitvaart. RSN Goes is op zoek naar een allround medewerker, Part-time.
>>> Naar de vacature <<

Medewerkers crematorium en begraafplaats

Gemeente Zeist zoekt voor Begraafplaats en crematorium Zeister Bosrust twee medewerkers crematorium en begraafplaats voor 24 of 32 uur per week.
>>> Naar de vacature <<<

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >