nieuws

Facultatieve
Sponsors

30 december jaarlijkse uitzending van de Herinneringsminuut

om 19:58 staan tv-zenders weer 1 minuut stil voor overleden dierbaren

27 december 2012


Op 30 december is het weer tijd om 1 minuut stil te staan bij degenen die ons ontvallen zijn. De Herinneringsminuut is een jaarlijks terugkerend gezamenlijk moment waarbij iedereen de gelegenheid kan nemen om tijdens deze feestdagenstil te staan bij een overleden dierbare. De Herinneringsminuut wordt om 19:58 uitgezonden op de zenders van de publieke omroep, RTL, SBS 6 en de regionale omroepen. Uitvaartvereniging Yarden is de initiatiefnemer van de Herinneringsminuut.

Jaarlijks kijken zo’n drie miljoen mensen naar de Herinneringsminuut. Onderzoek uit voorgaande jaren toont aan dat twee miljoen mensen de Herinneringsminuut actief aanwenden om stil te staan bij een overledene.

Over Yarden

Yarden is een uitvaartorganisatie die uitvaartverzorging, verzekeringen en voorlichting aanbiedt. Yarden telt bijna 1 miljoen leden. De ambitie van Yarden is helder, dé uitvaartorganisatie van Nederland zijn. Maximale persoonlijke aandacht voor iedere afzonderlijke klant en elke individuele wens is daarbij het vaste uitgangspunt. Niet voorniets is het motto van Yarden 'Iedere uitvaart uniek'. Door uitvaartwensen centraal te stellen, wil Yarden dat mensen zich bewust worden van hun wensen – en dat ze deze gaan vastleggen. Immers hierdoor kan een uitvaart worden uitgevoerd zoals de klant dat wil. Niet alleen voor zichzelf maar ook voor zijn of haar nabestaanden. Yarden weet uit ervaring dat een uitvaart een unieke en bij de overledene passende gebeurtenis dient te zijn zodat dit een positieve bijdrage levert aan de rouwverwerking.

Iedere uitvaart uniek. Yarden.

www.yarden.nl

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >