nieuws

Facultatieve
Sponsors

24 mei lezing: Hoe kan ik er zijn voor een stervende dierbare?

9 mei 2018


Vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken, een dierbare gaat overlijden. Vaak wegens ziekte of ouderdom. Wilt u voorbereid zijn in wat u te wachten staat als sterven zich in uw omgeving aandient of heeft u belangstelling voor het onderwerp? Wilt u leren om met vertrouwen, zingeving en liefde te kunnen zorgen, handelen en begeleiden als het zover is? Voor u organiseert Welkom op mijn Uitvaart, een initiatief van Rebel’s Begrafenisonderneming, op 24 mei een lezing over dit onderwerp.

Deze avond zal Zilla van Dijk vanuit Stichting Rituals to Root en haar persoonlijke en professionele praktijkervaring als stervensbegeleider u meenemen in de wereld van sterven. Ze behandelt het sterfproces, de eigen sterfelijkheid, communicatie met een dierbare en geeft tips over fysieke zorg. Na afloop krijgt u haar “Praktische gids in levens- en stervenswijsheid” mee.

U bent daarna voorbereid in wat u te wachten staat en leert om te gaan van angst naar vertrouwen en van zorg naar zijn.

Deze gratis informatieavond start om 19.45 uur in Parkhuys Almere, Bunuellaan 1 in Almere. Meer informatie vindt u op www.welkomopmijnuitvaart.nl.

Op 12 juni zal deze informatieavond in Huizen gehouden worden in OpMaat, Huizermaatweg 31 te Huizen. De aanvangstijd is gelijk.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >