nieuws

Facultatieve
Sponsors

24 december jaarlijkse lichtjesnacht op Zorgvlied

15 december 2004


Ook dit jaar organiseert Zorgvlied op Kerstavond, 24 december, Lichtjesnacht. Familieleden, vrienden en belangstellenden kunnen brandende kaarsjes en kerststukjes op de graven plaatsen als ode aan alle dierbaren. Tevens zijn op die dag alle hoofdpaden tussen 17.00 uur en 20.00 uur verlicht met fakkels.

Het is intussen het derde jaar dat Zorgvlied deze sfeervolle en veelbezochte avond organiseert. Ook voor wie niet zelf naar Zorgvlied kan komen om er kaarsen te ontsteken voor zijn dierbare, bestaat de mogelijkheid tot deelnemen aan Lichtjesnacht. Zorgvlied biedt deze mensen de gelegenheid om tot 17 december in te tekenen op een bestellijst met kerststukjes en grafkaarsen. Deze zullen op 24 december door de medewerkers van Zorgvlied brandend op de graven worden geplaatst.

In de aula van Zorgvlied zal deze dagen kerstmuziek klinken en kan men een momentum voorzien van een kerstgedachte of naam en deze ophangen in een kerstboom. Buiten de aula zijn kerststukjes en graflichtjes te koop. Bezoekers kunnen vervolgens in het sfeervolle licht van de brandende kaarsen en kaarsjes hun weg vinden naar de verschillende graven. Ook wie geen tastbare grafplek heeft, kan desgewenst een kaars branden bij het Vader- of het Moedermonument.
Op de terugweg van het graf kan men een kopje chocolademelk drinken voordat men weer naar huis gaat en de begraafplaats met haar stille getuigen van liefde en respect zal teruggeven aan de Kerstnacht.
Op deze dag is de begraafplaats tot 20.00 uur geopend.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >