nieuws

Facultatieve
Sponsors

23 december a.s. om 19:00: Kerst-overdenking 2008 op natuurbegraafplaats Bergerbos (Sint Odilienberg)

8 december 2008

Op dinsdag avond 23 december a.s. om 19.00 uur wordt op de Natuurbegraafplaats Bergerbos de jaarlijkse Kerst-overdenking georganiseerd in de openlucht.
In het midden van de natuurbegraafplaats op de centrale heuvel, is een podium gebouwd en de omgeving wordt door fakkels verlicht, in deze bijzondere sfeer houden wij samen met u de jaarlijkse Kerstoverdenking.

De overdenking staat onder leiding van Pastor Nic van Stiphout uit Herkenbosch.
Op deze avond zijn alle nabestaanden met hun kinderen, kleinkinderen, vrienden en familie uitgenodigd, om in de nabijheid van het graf van uw dierbare samen de aanstaande Kerstdagen te overdenken.
De overdenking zal dit jaar opgeluisterd worden door de bekende Brabantse zangeres Anita Leenders, zij zal een aantal passende Kerstlieden zingen in deze bijzondere sfeer. Iedere bezoeker krijgt een kaarsje en dit kan dan worden ontstoken rondom deze heuvel op plankjes tussen en op de grote keien.
Op verscheidene pekken staan vuurkorven tegen de kou, om bezoekers even de gelegenheid te geven zich op te warmen. Verder is bij het ontmoetingcentrum een kraam opgebouwd met warme drank en wafels.

Parkeren: De parkeerplaats van de natuurbegraafplaats is gereserveerd voor ouderen en gehandicapten, met de golfcar wordt gependeld tussen parkeerplaats en centrale heuvel. Op een terrein naast de natuurbegraafplaats is een tijdelijke parkeer gelegenheid ingericht, dit wordt door verkeersregelaars en borden aangeduid. Ook mogen mensen hun auto in het dorp parkeren of gewoon het laatste stuk te voet komen. Afhankelijk van het weer, is warme kleding en schoeisel aan te raden en een opvouwbaar krukje om even te zitten kan handig zijn. Zorg vooral dat u tijdig aanwezig bent, omdat er enige tijd kan zitten tussen parkeren en wandeling naar de centrale heuvel.

Het samenzijn zal ongeveer een uur duren en wordt jaarlijks herhaald, noteer, altijd op deze datum en uurtijd, dus op 23 december om 19.00 uur.
Mochten er vragen of opmerkingen zijn dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Mail: bergerbos@natuurbegraafplaats.nl

Tel. Kantoor 0493 536099 / Lies 06 43544115 / Huub 06 22906123 /Jos 06 21555048

Met vriendelijke groet.
Team Bergerbos, vrijwilligers en personeel.

Landelijk meldpunt overlijden
088 - 848 82 27
De hele nacht, Direct een dienstdoende uitvaartondernemer aan de lijn