nieuws

Facultatieve
Sponsors

16 april a.s.: Informatieavond ‘Hoe geef je je uitvaart vorm?’

1 april 2008

Deventer April 2008

Op woensdag 16 april aanstaande organiseert Yarden Vereniging Overijssel in het Uitvaart Centrum Steenbrugge de informatieavond ‘Hoe geef je je uitvaart vorm?’. De bijeenkomst begint om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur. De toegang voor deze avond is gratis. Het uitvaartcentrum is vanaf 19.30 uur geopend. Adres Raalterweg 29 7431 P.A. Diepenveen.
Reserveren is gewenst telefoon 0570-622784.

Hart van de avond is een presentatie van de uitvaartverzorgers Cees Hettema en Steenhouwerij Beernink. Aan de hand van duidelijke praktijkvoorbeelden geeft zij inzicht in de mogelijkheden die er zijn om het laatste afscheid een persoonlijk karakter te geven.

Ook vertelt zij de bezoekers hoe rituelen een functie kunnen hebben bij de vormgeving van de crematie of begrafenis. Na afloop van deze lezing is er gelegenheid om vragen te stellen.

De Vereniging Overijssel maakt deel uit van Yarden organisatie die verzekeringen en uitvaarten verzorgt. Wij geven aandacht aan iedere afzonderlijke klant en elke individuele wens is daarbij het vaste uitgangspunt.
Want een uitvaart dient een unieke en bij de overledene passende gebeurtenis te zijn.

Het bedrijfsmotto ‘Iedere uitvaart uniek’ is bij Yarden dan ook meer dan een mooie belofte.

Voor meer informatie over deze bijeenkomst kunt u contact opnemen met Yarden Vereniging Overijssel Peter Bertens telefoon 0546 864 873 of overijssel@yarden.nl


Tot 16 april 2008.

Met vriendelijke groeten ,

Yarden Vereniging Overijssel.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE