nieuws

Facultatieve
Sponsors

14 oktober Open dag Onderlinge Uitvaartvereniging Veendam-Winschoten en Omstreken U.A.

18 september 2017

De Onderlinge Uitvaartvereniging Veendam-Winschoten en Omstreken U.A. houdt samen met het uitvaartbedrijf Diedel Wessels BV een open dag op zaterdag 14 oktober 2017.

De grootste uitvaartvereniging in de regio houdt op 14 oktober samen met haar uitvaartbedrijf een informatieve open dag voor belangstellenden. De Vereniging, Diedel-Wessels, en diverse ondernemers laten de mogelijkheden zien van een piƫteitsvolle en betaalbare begrafenis of crematie. De open dag wordt gehouden van 10.30 tot 15.30 aan de J D van der Veenstraat 9A te Winschoten.

Geschiedenis

De Onderlinge Uitvaartvereniging Veendam-Winschoten en Omstreken U.A. is ontstaan na een fusie van de Winschoter Uitvaartvereniging en De Laatste Eer Veendam-Wildervank en Omstreken U.A. . De Vereniging heeft ruim 17.000 leden die voornamelijk wonen in het verzorgingsgebied Oost-Groningen. Diedel Wessels Uitvaartverzorging is een volle dochter van de Vereniging en verzorgt de complete uitvaart en de nazorg voor de leden en niet-leden van de Uitvaartvereniging. De Onderlinge heeft de beschikking over het rouwcentrum in Veendam en in Muntendam en neemt deel in het Uitvaartcentrum en crematorium van Winschoten. De Onderlinge staat onder toezicht van de AFM.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 - 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE