nieuws

Facultatieve
Sponsors

14 Geslaagden Docendo theoriemodules opleiding Thanatopraxie

10 januari 2008

Op 18 december vond, onder toezicht van examinatoren van het Nederlands Instituut voor Thanatopraxie, bij Docendo opleidingen in Geldermalsen het eerste examen plaats voor de opleiding ‘Thanatopraxie’.
Het ging om het examen ter afsluiting van de theoretische module van deze opleiding. Verdeeld over drie deelexamens werd de kennis van de kandidaten op het gebied van ‘Anatomie en Fysiologie’, ‘Pathologie’ en ‘Theorie Thanatopraxie’ getoetst.

Met dit examen sloten 14 studenten een intensieve studietijd af die bestond uit lesdagen, extra studiedagen en heel veel studie uurtjes thuis. Gelukkig is alle inzet en moeite beloond. Alle deelnemers zijn geslaagd en zijn begin januari naar het buitenland vertrokken en gestart met hun praktijkstages.
Tot juni zullen de deelnemers een viertal periodes in het buitenland vertoeven om zodoende voldoende praktijkervaring op te kunnen doen. In juni zal vervolgens het praktische gedeelte van het examen worden afgenomen. Als de kandidaten dit deel ook allemaal met goed gevolg afleggen, dan is Nederland nog voor de zomervakantie 14 gediplomeerde Thanatopracteurs rijker.

Voor meer informatie, zie www.docendo.nl

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE