nieuws

Facultatieve
Sponsors

13 maart a.s.: Aandacht voor de dood (Zeist)

26 februari 2009

Een levendige informatiemarkt met lezingen, activiteiten, organisaties en bedrijven om u voor te kunnen bereiden op sterven, uitvaren, de nalatenschap van u of een naaste.
Iedereen, jong en oud, is van harte welkom.
Tijd: vrijdag 13 maart tussen 15 en 20 uur
Plaats: Doopsgezinde kerk, Pauw van Wieldrechtlaan 29a Zeist

Lezingen:
15.30 stervensbegeleiding: naast de lichamelijke zorg voor de ernstig zieke kan emotionele, geestelijke en spirituele begeleiding zowel de stervende als de naasten rust geven. Monique Mortier vertelt vanuit haar ervaring in haar praktijk Oplichtend verlies stervens- en rouwbegeleiding.
16.00 muziektherapie: Dorothé van der Hoeven zal vertellen hoe troost en rust gevonden kan worden in muziek. De voorkeuren kunnen op het eind van het leven plotseling veranderen.
17.00 voorbereiden op de uitvaart: uitvaartonderneemster Sjoukje van Krimpen-Statema vertelt over de keuzevrijheid en mogelijkheden die er zijn. Door u vooraf te informeren kan er maximaal mogelijk naar eigen wens afscheid worden genomen.
18.30 nalatenschap: Daphne Riksen heeft in haar boek Hoe overleef ik de erfenis? helder beschreven hoe moeilijkheden van een onduidelijke nalatenschap voorkomen kunnen worden. Zij geeft tips en adviezen waar vooral op te letten.

Deelnemers:
Angeline van den Dool, ontspanningsmassage
De Nieuwe Boekerij
Flow afscheidsbloemen
Regionale netwerk Palliatieve zorg utrecht Zuidoost
Hospice Heuvelrug
Maartje Santema, levensletters
Meta Henkes, verlies- en rouwtherapie m.n. voor kinderen en jongeren
Milvia Luijendijk, rouwfotografie
Hospice Demeter, palliatieve dagzorg
Vrijwillige Terminale Thuiszorg ism de NPV in Zeist
Stichting Zorgverklaring
Accurate Zorg, verpleging en verzorging thuis
Deze dag wordt u kosteloos aangeboden door Sjoukje Van Krimpen-Statema Uitvaartzorg, www.vankrimpenstatema.nl en Monique Mortier van Oplichtend verlies stervens- en rouwbegeleiding, www.oplichtendverlies.nl

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >