nieuws

Facultatieve
Sponsors

120 gestolen grafmonumenten ontdekt

14 oktober 2011


De politie in Oirschot is wel een heel opmerkelijk buit op het spoor gekomen. Een psychisch gestoorde vrouw verborg maar liefst 120 grafstenen in haar huis.

De grafmonumenten zijn gestolen van Nederlandse maar vermoedelijk ook buitenlandse begraafplaatsen. De politie in Oirschot wil de gevonden grafmonumentjes graag terugbezorgen bij de nabestaanden. Van alle gevonden gedenktekens zijn daarom foto's gemaakt.

In het fotoalbum op deze pagina staan vijf series met foto's. Door op een cijfer te klikken ziet u steeds een serie foto's. Op elk van die foto's ziet u een grafornament met daarbij een registratienummer van de politie.

Let op: om alle fotopagina's te bekijken moet u steeds op één van de cijfers 1 t/m 5 klikken (in de blauwe balk onder deze tekst).

Melden via formulier
Herkent u een van de ornamenten als uw eigendom, meld het de politie dan via dit meldingsformulier. Daarop vermeldt u ook het unieke registratienummer dat rechtsboven op iedere foto staat. De politie maakt vervolgens met u een afspraak om het gedenkteken te bekijken en eventueel op te halen.


----------------------------------------------------------------------------------------------
Ook geïnteresseerd in nieuws, trends en ontwikkelingen in de uitvaartbranche?
Volg ons op Twitter via @uitvaart!

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >