nieuws

Facultatieve
Sponsors

Zaterdag 14 mei: Open dag over uitvaart in Schoorl

9 mei 2011


Gijsje Teunissen van CHARON Uitvaartbegeleiding staat in Bergen en de wijde omgeving bekend om haar warme, betrokken en sfeervolle afscheidsvieringen. Aanstaande zaterdag laat zij bij Fossus - vroeger bekend als Fattura Garden – zien hoe je ook een eenvoudige uitvaart heel bijzonder kan maken.

Gijsje maakt dankbaar gebruik van het aanbod van Aart Johan de Groot, eigenaar van Fossus, om in dit kleine paradijs impressies van sfeervolle, eigentijdse en natuurlijke uitvaarten te laten zien. Denk aan een afscheidsviering bij het strandje met vrienden, of een samenzijn in een houten huisje alleen met het gezin. Al deze opties zijn natuurlijk ook in je eigen omgeving toe te passen. Bijvoorbeeld thuis heel intiem in de tuin of woonkamer, of voor sommige mensen heel toepasselijk bij een strandtent.
Iedereen is van harte welkom om met een kopje koffie rond te kijken en bij de medewerkers van Charon informatie in te winnen over de kosten van zijn of haar eigen uitvaart. Het zal blijken dat een uitvaart misschien niet zo veel kost als men in het algemeen denkt.

Deze middag wordt omlijst door live muziek. De Italiaanse kok Ylenia Borsato zal vanuit de buitenkeuken over de mogelijkheden van Italiaanse catering tijdens of na een afscheid vertellen. Ook is het mogelijk om onder haar gepassioneerde begeleiding een Italiaans afscheidsmaal te bereiden in je eigen keuken.

U bent welkom op zaterdag 14 mei tussen 13.00 tot 17.00 uur bij Fossus (vh Fattura Garden), Duinweg 57A te Schoorl.

Inlichtingen:
Gijsje Teunissen, tel. 072-5070477 of kijk op www.charonuitvaartbegeleiding.nl

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE