nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw op Uitvaart-Almelo.nl: Erik Korte Uitvaartverzorging (Almelo)

Voor een passend, waardevol en betaalbaar afscheid. Precies zoals u dat wenst.

19 november 2018

Hulp bij het maken van keuzes

Een uitvaart in alle eenvoud of een bijzondere uitvaart. Vanuit de visie dat een goede rouwverwerking begint met een goede uitvaart, wil ik u helpen om in alle rust een mooi en waardig afscheid te organiseren. Een afscheid dat past bij de overledene en waar u zich als nabestaande goed bij voelt, zodat op de dag van de uitvaart afscheid en herinnering samenkomen op de meest persoonlijke manier.

Hulp bij het maken van keuzes

Een dierbare verliezen is al moeilijk genoeg zonder alle zaken die geregeld moeten worden. Het regelen van de uitvaart kan gelukkig in fasen. Niet alles hoeft binnen een aantal uren beslist te worden. Er zijn zaken waar u over na wilt denken en dat kan ook. We hebben immers een aantal dagen de tijd. Graag wil ik met veel zorg en aandacht, u en allen die u dierbaar zijn, hierin begeleiden.

Uitvaarthuis Twente

Als thuisopbaring niet mogelijk of wenselijk is biedt Uitvaarthuis Twente de mogelijkheid uw dierbare in een huiselijke, persoonlijke sfeer op te baren. Ook biedt Uitvaarthuis Twente de mogelijkheid voor het houden van een condoleance.


Remember

In de warme en huiselijke toon- en informatieruimte; "Remember", bent u op afspraak welkom om u in alle rust, geheel vrijblijvend te oriënteren op de verschillende mogelijkheden rondom een passend afscheid.


Voor ieder budget een uitvaart mogelijk

Wat mag het afscheid kosten? Het budget dat er is kan belangrijk zijn voor het maken van keuzes. Er zijn voor ieder budget mogelijkheden. Het is van belang dat wensen, mogelijkheden en budget in balans zijn. Óók bij het organiseren van een uitvaart.

Met elke uitvaartverzekering welkom

Of u nu verzekerd bent bij Monuta, Dela, Yarden, Ardanta of een andere maatschappij, bij ons bent u altijd welkom. U heeft altijd een vrije keuze bij wie u uw uitvaart laat verzorgen, ook als er een telefoonnummer op uw uitvaartpolis staat dat u moet bellen bij overlijden. Soms wordt niet het volledige bedrag van de verzekering uitgekeerd als u deze bij een ander laat uitvoeren. Toch bent u vaak alsnog goedkoper uit wanneer u de uitvaart door bijvoorbeeld ons laat uitvoeren. Wij zullen u hier altijd vooraf goed over informeren.

Contact

Contact

Bezoek- en postadres:
Twentelaan 26
7609RE Almelo

E-mail: info@erikkorte.nl
Website: http://www.erikkorte.nl/
Telefoon: 0546443264

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Landelijk meldpunt overlijden
088 - 848 82 27
De hele nacht, Direct een dienstdoende uitvaartondernemer aan de lijn