nieuws

Facultatieve
Sponsors

Dunweg 110 jaar, € 110 voor u?

17 juni 2021

Dit jaar bestaat Dunweg 110 jaar en dat willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom ontvangt u € 110 bij een inleg in het Stichting Dunweg Depositofonds (SDD).

110 jaar Dunweg, 110 euro voor u?

Dunweg bestaat dit jaar 110 jaar en daarom hebben wij voor Stichting Dunweg Depositofonds (SDD) een passend geschenk: €110,- voor u, bij een storting in 2021 in het Depositofonds.

Ontzorg uw nabestaanden

Vandaag de dag wordt steeds meer aandacht besteed aan het laatste afscheid, de uitvaart. Wilt u een mooie uitvaart zonder uw nabestaanden met een grote financiële last achter te laten, dan kan dat met het Dunweg Depositofonds. Dit is een eenmalige storting – bijstorten is mogelijk – die voor u wordt beheerd om uw uitvaartkosten mee te betalen (het is géén verzekering). Het bedrag wordt bij overlijden direct uitgekeerd om de uitvaart van te kunnen betalen.

Voor iedereen

Het Dunweg Depositofonds is er voor iedereen en wij stellen geen gezondheidsvragen. Een deposito kan tevens op elke leeftijd worden afgesloten, wat van belang is als u geen langlopende uitvaartverzekering kunt of wilt afsluiten.

Wensen en financiën

Tevens is het altijd mogelijk om een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek met onze uitvaartconsulent Adri van den Bergh. Zij brengt samen met u uw uitvaartwensen en de daarbij behorende kosten in kaart. Tevens kan zij voor u nagaan of uw financiën toereikend zijn om het door u geregisseerde afscheid te kunnen uitvoeren. Zo niet, dan gaat zij op zoek naar een oplossing. Dit geeft ú gemoedsrust en ontzorgt uw nabestaanden.

Meer informatie


Meer informatie


Meer informatie
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op:

Dunweg.nl/110-euro

Tel: 023 – 563 35 44

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >